DSC04885%2520(1)_edited_edited.jpg
Äkta
Närproducerad
Kvalitet

Less is more när det gäller glass, tycker vi. För att få till en glassupplevelse av bästa slag, krävs bara en kort ingredienslista av kvalitetsprodukter. Järnaglass har tagit en tydlig ståndpunkt när det gäller ingredienserna luft och e-ämnen: varför? – för att den allra bästa glassen inte behöver det! 

Att få bidra till en lite bättre värld är kärnan av Järnaglass, smaken som tillkommer är bara en bonus. Vi vet nämligen att glada kossor resulterar i glada kunder. All vår mjölk och grädde levereras av Skånemejerier. På så sätt kan vi säkerställa att våra ingredienser är så närproducerade som de bara kan vara. All vår glass tillverkas dessutom i vår glassfabrik i Småland.

Smaken av Järnaglass liknar ingen annan. Våra väl utvalda råvaror och gedigna smaksättning gör att Järnaglass har en beroendeframkallande lyxig smak. Vår glass skapas helt utan tillsatser och alla smaker, färger och konsistenser är helt naturliga. Järnaglass smakar helt enkelt så som glass ska smaka. Upplev skillnaden själv!

Hitta min butik.

DSC04865%20(1)_edited.jpg
DSC04777.jpg
DSC04941.jpg
DSC04900.jpg